Startsida / Inlägg

Tonårskärlek, den kärleken.

av Zandra Lundberg

Gud, jag KÄNDE så mycket i tonåren.

Jag kommer ihåg när jag var 14 och hade min första pojkvän som jag var kär i på riktigt, inte bara ihop för att vara ihop.

Jag var alldeles förundrad över det här med att röra vid en annan människa. Att ligga bredvid och bara lyssna på andetagen. Att klamra sig fast vid någons kropp. Att ligga på någon arm, att känna naken hud mot min, att föra händer genom håret. Allt var så nytt och spännande och det var en sån förmån att få vara nära. Jag FÅR göra det här, jag får släppa ut alla känslor som fyller varenda liten millimeter av kroppen. Herregud, det var ju knark.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB