Startsida / Inlägg

Halloweenfest i Värmland!

av Zandra Lundberg

I drygt tre – TRE(!) – månader har jag nu sett fram emot att åka tillbaka till Värmland och Christians hemort, Kil!

På fredag äre alltså dags och jag har till och med mötts av nyheten om att det vankas stor halloweenfest på den lokala puben Den glada killingen (namnet!). Jag kan inte annat än glädjas över den här annonsen:

Notera högerspalten:

”Discoladan är öppen” – vad är en discolada? En lada med disco i, får man väl anta och då snubblar man direkt över till nästa fråga: varför har man ett disco i en lada? Steppa runt i några gamla kobås?

Större garderob – ok, det är väl bra och så, men tveksamt om det är just det man ska pusha på i marknadsföringssyfte.

Fler toaletter – här har affischmakarna definitivt gått över gränsen för vilken information som behövs. OKEJ att de har fixat fler toaletter, men det kan man väl låta vara en glad överraskning när folk väl är på plats. Jag tror ju knappast den här toalettupplysningen kommer att få folk att välja just den här Halloweenfesten framför någon annan Halloweenfest. Typ:

– Vad ska vi göra på Halloween?

– Vi kan väl gå till Den glada killingen!

– Nej, varför skulle vi göra det?

– Men de har fler toaletter i år!

– MEN DÅSÅ! SÄG DET DÅ FÖR FAN!

”Hetare än någonsin” – ja … det här sista lilla tillägget skapar ju enorma förväntningar. Speciellt för mig som aldrig har varit där. Hur hett var det innan när det bara var hett? Hur hett är det nu när det är hetare än någonsin??

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB