Startsida / Inlägg

Jag blev med hundvakten.

av Zandra Lundberg

Alltså. Vi ska tydligen ha någon maratonchatt på Aftonbladet. Ovan ser ni en artikel från Medievärlden. Ett gäng profiler ska hålla låda i en chatt med läsarna som pågår i 24 timmar. Säkert kul, för den som inte måste stiga upp 02 mitt i natten och försöka få något vettigt ur sig.

Hur som helst, om någon dåre råkar vara uppe 02 på torsdag natt så vet ni var jag finns. Annars om ni vill vara snälla mot mig, kan ni gå in HÄR, skriva mitt namn och en fråga efter redan nu. Jag skulle tycka det var himla festligt om jag på förhand fått fler frågor än både Bank och Niva och allt vad de nu heter! Totalt meningslösa frågor går an, typ vad jag åt till lunch och var jag blev av med oskulden. Men ni kanske också fråga om relationstrassel och sånt som jag ÄLSKAR att nysta i!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB