Startsida / Inlägg

Torka aldrig tårar-eftersnack.

av Zandra Lundberg

Hör upp! Torka aldrig tårar utan handskar är den bästa svenska serie jag sett. I lördags kväll tittade jag på sista avsnitt i förväg och det bubblade upp så otroligt mycket känslor, aldrig har en tv-serie fått mig att kastas mellan tårar och leenden på det här viset.

I kväll, när sista avsnittet börjar sändas kommer jag att chatta med läsarna för att få in frågor till vårt livesända eftersnack på sajten. Det kommer givetvis gå bra att ställa frågor fortfarande under sändningen.

Det är vår tv-recensent Jan-Olov Andersson som rattar sändningen, jag tar emot läsarnas frågor och på plats i studion har vi: skådespelaren Adam Pålsson (Rasmus), Simon J Berger (Paul) samt regissören Simon Kaijser.

Hoppas vi ses på sajten dårå!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB