Startsida / Inlägg

Ex och annat.

av Zandra Lundberg

Varje gång jag tycker att det är jobbigt med ex-flickvänner, vilket är i princip varje dag. Samma sak som maler i huvudet: allt han har sagt till mig har han sagt till någon annan förut, allt han känt, allt han gör, hur han rör mig. Allt annat har hänt förut. Vår relation är bara en jävla déjà vu.

Varje gång jag tänker så, då tänker jag på Hank Moody i Californication. Och JAG VET, det är ju svindeppigt att jag tröstar mig med någon jävla relation i en TV-SERIE men om nu är det det enda som råkar funka när nöden är som störst.

Jag tänker: Alla han strular omkring med (Hank alltså), kvinnor hit och kvinnor dit, äldre yngre, snygga, heta, smarta. Av alla de så finns det bara EN som spelar roll och det är Karen. Och när jag tänker att jag är Karen i ett flöde av flickvänner som har passerat så blir det lite lättare att andas, för några minuter i alla fall. Lägg till i tipsboken!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori, Patric Hamsch
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB