Startsida / Inlägg

Har börjat röka också.

av Zandra Lundberg

Hej och hå. Dagarna bara rinner ur händer på en och snart är man död och begraven.

I går kväll kom två av Chris kompisar över och vi åt och drack. Och eftersom jag stiger upp i ottan (06) varje morgon och råkade vara extra trött i går drog jag mig till soffan redan vid niesnåret. Det är så härligt att lyssna på när de pratar och skrattar i köket medan man själv vaggas in i ett halvsovande dvala som sakta men säkert övergår i sömn.

*Börjar hyra in statister som kan stoja i köket varje kväll*

Äh men allvarligt talat, jag tror jag har börjat röka. Det händer under en period ungefär en gång varje år.

Ibland har det börjat med att jag är jävligt less, en rökte jag någon månad bara för att jag tyckte att min pojkvän var så trist som låg med öppen mun och glodde på Sopranos och andravärldskrigetdokumentärer vareviga kväll.

Den här gången har det nog berott på att jag varit rastlös. Jag går hemma på helgen, jag vet att jag vill stanna hemma men när klockan närmar sig 21 en lördagskväll är det ändå som att det börjar krypa i kroppen och jag tänker ”hela världen gör någonting roligt nu förutom jag”. Det medför att jag måste hotta upp min tillvaro, känna mig lite wild n crazy och det gör jag genom att dra i mig en cigg. Alltså haha.

Sedan ligger man där i soffan och luktar rök och bara ”jahapp, kanske jag skulle läsa lite i kommentarsfälten på Blondinbellas blogg då”.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Hanna Lindström
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB