Startsida / Inlägg

Hjärnskakning.

av Zandra Lundberg

Efter fyra dagars sjukfrånvaro från blogg och jobb och tja, verkligheten är jag tillbaka.

Vad har hänt?

Min mamma väste åt mig per telefon att det här ”kanske lämpar sig för allmänheten”, men jag har väl aldrig dragit mig för att berätta någonting förut så (insert stämningshöjande musik) följande har hänt: i lördags kväll var jag hemma hos Malin och hade det härligt, jag drack rödvin och whiskey (för mycket) varefter vi gick vidare till en bar. Där anser Malin att jag är för ”rund under fötterna” och ringer en taxi. Jag tar mig hem, men faller i golvet på toaletten, slår huvet rejält och får en hjärnskakning. Haha alltså, tragiken! Komiken! Hur som helst, huvudvärken och illamåendet som följer är inte att leka med.

Sååå, detta, och väldigt mycket Gossip girl, är alltså vad jag ägnat de senaste fem dagarna åt.

Skratta eller gråt.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB