Startsida / Inlägg

Förlovning!

av Zandra Lundberg

Den här härliga människan och jag har förlovat oss! I lördags kväll. Precis som med allting annat sedan vi träffades så känns det helt naturligt. Det är bara självklart att det ska vara vi. Och det känns rätt fint nu att den här bloggen skildrat allt från uppbrott till singelliv till förlovning.

Så här gick vår dag till:

Vi började dagen med kalkonbacon och ägg. Nu är inte det här våra kalkonbacon och ägg eftersom jag aldrig fotade dem, men de här får fungera som genrebild.

Sedan gick vi till Clarion Skanstulls hotellbar för en relationskickoff. Jag fick flera frågor på twitter om vad en relationskickoff är, så det kanske är på sin plats att reda ut det. Christian intervjuade Charlie Söderberg (från Lyxfällan och Plus) för ett tag sedan om ett och annat, och då tipsade han om hur man ska få tre dagars arbetsvecka. Ett av tipsen var att åka på en kickoff med familjen och dra upp riktlinjer för framtiden. Så det gjorde vi. Vi spånade mest kring ett roligt projekt vi skulle vilja göra någon gång framöver. Två, tre timmar satt vi där och drack cava och bloody mary.

Christian älskar tequila och håller på att förvandlas till någon slags kännare. Här har han fått tag på en riktig dyrgrip till kvällens festligheter.

Sedan åkte vi hem och förlovade oss! Satt hemma på soffan och var lätt nervösa och skrattiga och frågade varandra om vi ville gifta oss. Och det ville vi!

Sedan åt vi en brakmiddag. Rökta räkor och aioli. Oxfilé, grönpepparsås och sparris. Hallonpannacotta till efterrätt. (Ja, vi har granen på bordet).

Och så hörde vi av oss till föräldrar och några vänner och berättade nyheten. På något vis var det nervigt att berätta för mamma. Som om man gjort någonting dumt man måste erkänna, men hon blev väldigt väldigt glad. Christians föräldrar också. Ja det var himla glatt från alla håll och kanter, både från Värmland och Åland. Vilket så klart gjorde oss ännu mer glada.

Sedan tvåmannafestade vi till halv fem på morgonen. ”Man får vara uppe hur länge man vill när man har förlovat sig” sa Christian, men vid halv fem när ögonen gick i kors och vi roat oss med att analysera tre versioner av prins Daniels tal så var vi ändå tvungna att gå och lägga oss.

Även om man hade önskat att den här dagen aldrig hade tagit slut.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Felix Blom
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB