Startsida / Inlägg

Meditation.

av Zandra Lundberg

Kan här och nu meddela att jag börjat meditera. Eller meditation och meditation, positivt tänkade i sängen kanske man snarare kan kalla det. Hela två dagar har jag lyckats hålla fast vid den här fixidén!

Så här gör jag:

Går upp på morgonen, äter frukost, borstar tänder, lägger på några stänk puder. Sedan går jag tillbaka till sängen där Christian ligger och sover (givetvis en stor del av behållningen i det hela) och så ligger jag där i fem minuter och tänker på fem bra saker som ska hända under dagen. I dag tänkte jag till exempel på:

– Att jag ska lyssna på Alex och Sigges nya podcast på väg till jobbet.

– Att jag har väldigt god lunchmat med mig.

– Att jag ska försöka skriva en så bra krönika som möjligt i dag.

– Att jag ska träffa Malin i kväll.

– Att vi ska gå ut och äta och man får dricka rödvin!

Kan meddela att detta har fått mig på bra humör två av två dagar! Testa!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB