Startsida / Inlägg

OCM.

av Zandra Lundberg

Jag har fått önskemål om en update på min nygamla hudvårdsrutin oil cleansing method (vilket innebär att man blandar, i mitt fall, mandelolja och ricinolja och tvättar ansiktet med).

Nu har det väl gått ungefär en månad och ja. Jag vette fan alltså. Vi kan säga så här: det har inte skett något mirakel. På en meters avstånd ser det bra ut. Jag är liksom lugn i hyn och får inte några värre utbrott, alls. Men står man nära och inspekterar så är det ungefär lika illa som vanligt.

Hur som helst kommer jag att fortsätta till jag får någon annan fixidé.

Det här kostar 120 spänn och ger samma resultat som när jag kittat mig med dermalogicaprylar för över 2000 spänn. Dessutom känns det vettigare att använda naturliga oljor än överprissatta kemikalier i fula förpackningar.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Felix Blom
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB