Startsida / Inlägg

Stalkad av en webbshop.

av Zandra Lundberg

Det finns ett företag som heter Sportamore, de säljer träningskläder på nätet och i somras beställde jag ett par svarta träningstajts (använder bara svarta träningstajts). Allt gott så, förutom att sömmarna på tajtsen inte var de allra bästa men sånt kan jag ha överseende med. Jag kan däremot INTE ha överseende med de här obehagliga, stalkkundmejlen de envisas med att skicka. Det dimper ner ett i månaden ungefär, alltid lika insmickrande.

Man bara: SLUTA låtsas att ni känner mig. Jag är en FRI människa. Låt mig vara.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB