Startsida / Inlägg

Tjockjackor! Schibbye! Simpson-bryn!

av Zandra Lundberg

Jag tänkte ge lite uppdates på saker och ting i livet.

Det här var roligt! Jag fick en present inslagen med Schibbye och Persson. Så absurt! Eller om man vill: en fin påminnelse om att uppskatta friheten.

När min lillebror för första gången kom och hälsade på i Enskede så tittade han på våra kala vita väggar och rynkade på näsan, ”varför har ni inte hängt upp något?” frågade han och det kan man ju faktiskt fråga sig. Jag tycker det blir så beslutsångestigt och på något vis AVGÖRANDE vad man väljer att hänga upp på väggen.

Vad du har på väggen kan ju skildra allt från samhällsklass till personlighet. Så jag blev himla glad när min moster skickade en ”grattis till förlovningen”-tavla som hon målat. Nu hänger den i köket, tillsammans med en tupp-tavla som jag fått av henne tidigare!

Eftersom jag har sminkat mig likadant sedan jag gick i högstadiet så tänkte jag att det var dags för en förändring. Jag har alltid avskytt mina ögonbryn för att de är tjocka och mörka, vilket har gjort att jag har haft en himla sjå med att plocka dem millimetersmala. Nu har jag insett att jag tammefan inte kan hålla på och kämpa emot naturen så här, så jag har till och med börjat fylla i dem lite smått. I början kände jag mig som en Simpson-figur, men jag vänjer mig.

Jag ramlade över en tjockjacka på 70 procents rea. Inte till mig utan till Christian. Han har ju inte fattat att den här kylan KRÄVER en tjockjacka, hur otympligt och ofashionabelt det än må vara. Man kan inte kämpa med någon liten rock eller kappa när det är 20 minus, hör ni det? INGEN BLIR GLADARE AV DET!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB