Startsida / Inlägg

Välkommna ska ni vara! (Och tack å hej).

av Zandra Lundberg

Den här bloggen blev ju plötsligt en tummelplats för en hel hop av Aftonbladetkommentatorer i går efter mitt inlägg om Laila Bagge.

En del skit fick jag, både i kommentarsfältet och i mejlkorgen. Men det är väl bara gott att främst medelsåldersmän sätter en liten flicksnärta som mig på plats eftersom jag ju inte är ”torr bakom öronen” än och inte fattat att steg ett alltid är att misstro sina medmänniskor. Skoja. INTE.

Över 100 000 besök! Kanske har jag någon ny läsare med mig på den här resan genom bloggosfären?

*20 läsare som droppar av efter det flåshurtiga uttrycket*

I så fall säger jag: välkommen, hoppa ombord, det är inget att vara rädd för! Här avhandlas mest psykisk ohälsa, relationer, vardagstristess och ibland lite kändisar.

*40 nya läsare droppar av*

Annars då? Jo tack, nästa vecka vardagslyxar jag till det rejält genom att åka på kryssning! Trots att jag bott på en ö större delen av mitt liv har jag aldrig vad jag kan minnas åkt på en regelrätt kryssning av egen fri vilja. Jag går in i det här med öppna ögon eller vad man säger, inga förutfattade meningar om kryssningskulturen! Bara glada miner och nån fin nystruken klänning.

*110 läsare surfar vidare*

OCH där var vi bara den tappra skaran bloggläsare kvar här!

Hej på er.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB