Startsida / Inlägg

Luftfuktigare sovrum.

av Zandra Lundberg

Det har HÄNT något med min hårbotten. Den är torr och kliar något fruktansvärt och jag är där hela tiden och river. För någon vecka sedan berättade Christian att han sett att jag också krafsar mig i sömnen.

När jag var till frisören så uppmärksammade hon det här, att jag ser alldeles för sorglig ut där i huvet. 

Så nu har hon berättat för mig vad jag ska göra: jag ska ställa in en skål med vatten i sovrummet för att öka fuktighetshalten (eller vad det heter).

Nu tänker jag mig att det är som att jag sover i en djungel! Eller i alla fall ligger i en hängmatta i sydostasien och allt, huden, hårbotten får sig en superkur. Har bara testat en natt nu men, känner mig faktiskt redan som en bättre människa.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori, Patric Hamsch
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB