Startsida / Inlägg

Se så det smälter in i hyn!

av Zandra Lundberg

I går strosade jag glad i hågen genom varuhuset Pub här i stan när jag fastnade vid en sminkhylla. Märket var Jane Iredale och det marknadsförs som ”hudvårdande makeup” och inget drar min uppmärksamhet såsom smink som säger sig göra underverk för hyn.

Snabbt kom en kvinna i vit rock (varför HAR de läkarrockar!?) fram och ville pensla på mig både det ena och det andra. Jag låter mig givetvis dras med i det här, för är det någonting jag älskar så är det när någon okänd människa penslar på mig mirakelpulver och puder.

”Kolla dig i spegeln, ser du att det smält in i hyn?” sa hon och jag tittade och såg egentligen inte så stor skillnad från hur jag såg ut innan, men om det smält in så är det kanske så det är meningen att det ska se ut.

Dittills allt gott. Sedan kommer man ju förr eller senare alltid in på den trista delen, när hon bara:

600 kronor blir det, om du vill ha burken som du förvarar pudret i också.

Jag går därifrån med den här minen: :((((((

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB