Startsida / Inlägg

Känslosöndag.

av Zandra Lundberg

Måndag morgon. Jag ägnade gårdagen åt att titta på en deppig film där Meg Ryan spelar en alkoholiserad mamma som håller på att trasha sin familj.

Till det åt jag Ben & Jerrys half baked! Living the klyscha va!

Jag var så fruktansvärt skör och orolig hela dagen i går. Alkohol lämnar mig så. Hela jag var ett känslomässigt vrak som inbillar mig att livet ska gå åt helvete på ett eller annat sätt. Haha, Christian skulle gå till bageriet ett par hundra meter bort och köpa bröd. När det dröjde mer än åtta minuter började jag inbilla mig att han blivit överkörd, att han låg ensam på gatan och skrek och kanske i just den sekunden tog sitt sista andetag. Och vad skulle jag göra då? Skulle jag äta frukost ändå? Skulle jag ta första bästa färja hem till Åland? När går nästa färja förresten?

När han kom in genom dörren med två matkassar, han hade gått till mataffären i stället för att shoppa lite pålägg och annat, var jag i upplösningstillstånd och reagerar med … wait for it … ILSKA!

Fattar ni vad sjukt? Christian möts alltså av en människa som mentalt gått igenom alla stadier av oro, sorg, smärta och nu är ARG för att han fått mig av känna så här.

En helt vanlig dag i bakfyllans balanserade och harmoniska värld.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB