Startsida / Inlägg

Fredagsfilm!

av Zandra Lundberg

Jag knåpar och trixar med mina små videos! I helgen ska jag filma ett besök på krogen Myrans i Svedmyra! Återkommer med resultat!

Här kommer ytterligare en liten historia från påsken på Åland.

Något som är störigt är dock att en liten bit av fönstret ”försvinner” när jag lägger upp det här. Jag har försökt mejla ansvariga kring Aftonbladets bloggverktyg, men det verkar som att de väljer att ignorera mina problem. Är man intresserad av att se klippet så som det ska se ut kan man göra det via den här länken till Youtube.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB