Startsida / Inlägg

Träningsinspiration.

av Zandra Lundberg
träning+inspo.jpg26

När folk pratar om träningsinspiration syftar de oftast på bilder likt den ovan och diverse ”före/efter”-bilder på folk som ätit och tränat rätt (som säger saker som ”de är bara att göra”, ”det finns inga ursäkter”).

Grejen är att jag kan stirra på sånt här på bloggar, twitter och alla möjliga olika kanaler men jag känner liksom inte ”åh nu vill jag ta den där extra promenaden” eller ”nu ska jag släpa mig till gymmet trots att jag bara sov fyra timmar i natt”.

Jag känner ingenting.

Träningsinspirationen är bara något flyktigt som typ … sommarkatter.

Därför blev jag nu väldigt uppspelt när jag läste att man alltså kan hypnotisera sig i form! Att jag inte tänkt på det? Här har man lagt pengar på någon personlig tränare!?

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB