Startsida / Inlägg

Varga och finnarna.

av Zandra Lundberg

Det damp nyss ner ett pressmeddelande i inkorgen om att Sara Varga är nytt ansikte utåt för nån ansiktssmörja (samma hudrengöringsföretag som även Jessica Simpson frontat i diverse tv-shopreklamer).

Jag noterar hennes citat med förtjusning:

– Jag vet hur jobbigt det är att ha finnar. När jag var yngre brottades jag med den dåliga självkänsla som finnarna gav och jag letade desperat efter produkter som kunde hjälpa mig. Till sist blev jag rekommenderad Proactivs trestegsprogram och har sedan dess varit finnfri. Nu använder jag Proactivs produkter i förebyggande syfte, och fokuserar helhjärtat på musiken och min nya skiva som precis släppts, säger Sara Varga.

Alltså: Förr brukade Varga fokusera på finnar.

Nu: Musiken.

Gott att veta. Om jag börjar använda den här mirakelprodukten kanske jag också ÄNTLIGEN kan börja TÄNKA på någonting annat än mina finnar. Exempelvis jobbet och familjen som jag försummat i alla dessa år då jag BARA kunnat koncentrera mig på mina finnar.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB