Startsida / Inlägg

Dags för flytt

av Pierre Wingren, reporter

Nej, bloggen ska inte flytta. Den blir kvar här. Men jag ska flytta. Just nu tillbringar jag tiden i ett övermäktigt flyttkaos. Anledningen till att jag delger er den här otroligt intressanta informationen är att bloggen troligtvis kommer att vila någon vecka. Jag räknar med att summera den gångna säsongen, och blicka mot nästa, i nästa vecka. Här och nu vill jag bara tacka för ännu en trevlig säsong med er.

Och givetvis vill jag passa på att gratulera Jupp Heynckes och Bayern München till den stora trippeln. Cupfinalen mot VfB Stuttgart såg ut att vara helt död när FC Bayern ledde med 3-0, men Stuttgart gjorde det spännande mot slutet. Det räckte dock inte hela vägen: Bayern München segrade med 3-2 och tog som första tyska klubb den stora trippeln. Vilken säsong de har gjort. Otroligt.

/Wingren

 • Tjänstgörande sportredaktör: Johan Lundin
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB