Startsida / Inlägg

Fish rasande – på arrangören

av Henrik Ståhl

Amerikanske världsåttan Mardy Fish är så här långt inte särskilt nöjd med Miami Masters. Anledningen: Han får inte spela på turneringens centrecourt. I stället har Fish ”förpassats” till näst största tennisbanan, grandstand court.

– Det var samma sak i Indian Wells och US Open (förra året), jag fick inte spela på stadium court. Det borde inte spela någon roll, men jag vill spela de stora matcherna på de stora banorna. Jag har jobbat hårt för att komma dit jag är: Jag är topp tio i världen, den högst rankade amerikanen i två amerikanska event och jag har inte fått spela på stadium court. Jag vill inte spela på grandstand. Jag vill spela på stadium court, säger Fish till Miami Herald efter segern över kanadensaren Frank Dancevic.

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Patric Hamsch
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB