Startsida / Inlägg

Åhnej.

av Zandra Lundberg

Jag är sjuk. För mig är det inte bara att ha lite feber och ligga och sucka och se en serie, det är ett BARNDOMSTRAUMA. När jag var yngre var jag sjuk hela tiden. En gång i månaden säkert! Och jag blev alltid sjuk när det var någonting skoj på gång. Typ bondgårdsutflykt med dagis eller söndagskonsert med kyrkokören eller någon kompis poolparty. Så låg man där, nerbäddad i snorpapper och bara ett gäng år gammal och såg livet rinna förbi utanför.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Felix Blom
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB