Startsida / Inlägg

Åhnej.

av Zandra Lundberg

Jag är sjuk. För mig är det inte bara att ha lite feber och ligga och sucka och se en serie, det är ett BARNDOMSTRAUMA. När jag var yngre var jag sjuk hela tiden. En gång i månaden säkert! Och jag blev alltid sjuk när det var någonting skoj på gång. Typ bondgårdsutflykt med dagis eller söndagskonsert med kyrkokören eller någon kompis poolparty. Så låg man där, nerbäddad i snorpapper och bara ett gäng år gammal och såg livet rinna förbi utanför.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Ebbe Jonsson
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB