Startsida / Inlägg

Människor och deras matvanor.

av Zandra Lundberg

Människor är så konstiga när det kommer till mat. Jag också. Jag lagar i princip aldrig mat, eller ska vi säga: jag blandar aldrig något. Jag bara plockar saker bredvid varandra och kallar det en maträtt. Det här är mina kollegors märkliga företeelser.

F pizza.jpg

Redigeraren Fredrik Palmqvist sitter med ett helt gäng nattjobbare och äter pizza. Alla äter ur kartongen – men inte Fredrik. Han lägger pizzan på en tallrik, tallriken är ju som ni ser lite för liten så pizzan hänger ut över kanterna – men Fredrik är nöjd. ”Det är så jävla äckligt att äta ur kartong. Allt smakar papper då” säger han.

Y bulle.jpg

Den här bilden är lite suddig men det är resterna efter att nyhetschefen Ylva Niklasson ätit bullängd. Hon gnager bort ytan med pärlsockret och kanelen på för att lämna resten i en deppig vit deghög.

C ketchup.jpg

Metalpunkfashionistan Christoffer Röstlund Jonsson äter ketchup på något som han själv kallar gräddad längtan. Jag hävdar att gräddad längtan inte finns längre, men det struntar han i och brer ytterligare en ketchupmacka. ”Det blir inte så torrt på det här viset” säger han.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB