Startsida / Inlägg

I skiten igen.

av Zandra Lundberg

Min kompis hade en kort och stormig av-och-på-relation med ett as till kille för några år sedan. Sedan lyckades hon bryta sig loss från skiten och det var singellivets glada dagar med H&M-klänningar och litervis med strawberry daiquiris. Trodde jag. Tills i går.

Jag leder cykeln upp för Slussen när jag frågar vem hon ligger med nu för tiden (väsentlig fråga). Hon blir tyst och frågar om ”vi kan ta det sen?”. Jag hör på hennes röst att någonting är fel, ”vi tar det nu” säger jag bestämt och stannar i uppförsbacken. Det visar sig att hon sitter i bikini (!) på asets gård och solar. De har setts ett tag ”men det är inte som jag tror”. Eh, okej. Vi pratar en stund till och jag hör henne öppna en dörr och med TILLGJORD röst säga ”jag går in och fixar salladen”.

Alltså. Bikini. Tillgjord röst. Sallad.

Hon är SÅ i skiten igen.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB