Startsida / Inlägg

Idioter med dragspel.

av Zandra Lundberg

Jag var så trött i går. Slängde mig på soffan efter jobbet med en tidning men var så slut att jag inte orkade hålla den upprätt. Jag höll precis på att somna då HELVETET brakar lös utanför fönstret. Plötsligt står det sju åtta tio tolv, ja en jävla massa idioter i fåniga kläder och för ett jävla liv. Utklädda vuxna människor ligger seriöst på min topp-tre-lista över irriterande företeelser. Det kan driva en människa till vansinne. Det börjar med ett sånt här gäng utanför fönstret – några månader senare ligger man på en brits i ett vadderat rum och gaggar för sig själv. FATTA! DET VAR SÅ HÄR DET BÖRJADE FÖR HELGE FOSSMO!

-1.jpg
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB