Startsida / Inlägg

Män i omklädningsrum och taxichaufförer som pratar.

av Zandra Lundberg

Två jobbiga saker som hann hända före klockan 10 i morse:

1. Jag satt i taxin på väg till Kungsholmen och Vakna med the voice. I öronen hade jag Malins playlist som hon har snott ihop till mig för att jag ska ”lära mig om vettig musik”. Vid ett övergångsställe bromsar taxichauffören in och jag antar att det beror på att några snorungar springer ut på gatan så där som de brukar göra. Men nej. Det är chaffisens dotter och kompis, hör jag honom säga till mig. ”Roligt” mumlar jag. Men jag ser att hans mun fortsätter röra sig. Nog vara det väl fan också, ska det tvunget pratas hela jävla tiden? tänker jag för mig själv, men nickar ändå och säger ”mmm”. Jag hör inte vad han säger. Jag bara fortsätter nicka och säger ”jahaja”, ”justså”. Och här någonstans efter några alldeles för långa sekunder inser jag att det är jag som är idioten. Taxigubben pratar inte med mig, han pratar i telefon.

2. På gymmet ropas det ut i högtalarna att det om två minuter kommer att komma in en man i tjejernas omklädningsrum. Skitsamma. Jag är inte så pryd. Men när jag går för att duscha, då visar det sig att mannen ska stå och trixa med nåt rör typ en meter från duscharna. Okej, ska man står där naken med honom och det värsta av alltihop är att han ska spela skön i det här sjuka sammanhanget och PRATA med mig och en annan tjej. Bara ”jahaja nä men jag bara joxar på här lite här så duscha i lugn och ro ni tjejer. Jahaja, det var ju fräscha lokaler det här. Vet ni hur pass nytt det är?”.

????

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB