Startsida / Inlägg

Sjukstuga med en twist.

av Zandra Lundberg

Jag tror att jag är sjuk. Fortfarande i det stadiet att jag måste ge det en natt för att se om det eskalerar eller om symtomen drar sig tillbaka.

Men nog är det ju fan att sjukdomen ska knacka på dörrn just när ett gäng elektriker ska invadera lägenheten i morgon förmiddag.

Vill här understryka att jag inte har någon dörr till mitt sovrum. Alltså, har lyckats förtränga scenariot där jag ligger och stirrar hantverkarna i vitögat tills nu. Jag måste ju sova fullt påklädd i natt? Kan ju inte riskera att vakna halvnaken och bara ”JAHA JUSTJA GODMORGON GODMORGON” och sno täcket omkring mig när jag ska gå till köket, råka trassla in fötterna i täcket, SNUBBLA, slå ut en halv framtand och blöda näsblod omkring mig.

Nej. Det här funkar ju inte. Någon elektriker kan vara överkänslig för blod och så.

Får sova med jeans och polotröja.

Så får det bli.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB