Startsida / Inlägg

Fint att någon bryr sig.

av Zandra Lundberg

Gick till tandläkaren för en vanlig kontroll och blev påprackad en reklambroschyr för ”tandskena som inte syns” till den nätta kostnaden av 50 000 spänn.

Den här tandläkaren var inte direkt mottaglig för infon om att jag faktiskt är rätt nöjd med mina sneda tänder.

Ändå, fint att han bryr sig.

-1.jpg

Här kommer min blivande FÖRE-bild till OM jag ställer upp som talesperson för Invisalign någon gång i livet.

Före-efter-bilder är så himla konstiga. Bara: KOLLA vad FUL och SNE hon var en gång i tiden! TITTA! Nu har hon rak tandrad (och säkert mycket mer pengarna på kontot, snyggare bil och ett stort kompisgäng som älskar henne).

n664858058_1076172_6229.jpg

Sidospår 1: se på mina pupiller. De är enorma. En gång när jag hamnade på ett polisförhör efter att ha blivit inblandad i ex-killes stökigheter GRANSKADE polisen mina ögon och sa ”jag skulle inte ha det umgänget du har med de där pupillerna”. Haha.

Sidospår 2: ja, håret är grönt.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Hanna Lindström
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB