Startsida / Inlägg

Avloppsrör och misstag.

av Zandra Lundberg

Åh gud, jag minns med förskräckelse första året jag jobbade på lokaltidning. Blev utskickad för att skriva om en omdragning av några avloppsrör. Kommunen bråkade med kommuninvånarna, det var starka känslor. Folk var rosenrasande, totalt vansinniga.

Ung och förvirrad som jag var lyckades jag få allt i artikeln helt jävla fel. Fick ägna påföljande dag åt att hålla telefonluren 20 centimeter från örat för nu var alla avloppsrör som bortglömda och i stället var hela kommunens samlade ilskor riktade mot mig i stället.

Sedan gick jag hem och grät en hel helg och efter det kom jag tillbaka på jobbet på måndagen som en lite lite bättre reporter. Liknande misstag gör jag inte om i första taget nej.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB