Startsida / Inlägg

Barn i bur.

av Zandra Lundberg

När jag var hem till Åland över påsken tog jag mina småsyskon i handen och gick ner till en liten lekplats/strand/ö som heter Lilla holmen.

Jag stod där och tittade på när de sprang omkring, härjade och skrek och så slog det mig hur jävla ABSURT det är att jag vinglade omkring här för drygt tio år sedan och var full på x-cider och hånglade med fem killar på en kväll.

Jag äcklas så vansinnigt av den här tanken och jag känner väldigt starkt att jag vill skydda mina syskon från all idioti jag själv har sysslat med. Det kanske är tur att jag inte har egna barn för det vore nog inte helt omöjligt att jag – av välmening – skulle låsa in dem i en liten bur i hemmet och inte släppa ut dem förrän de var myndiga.

Men sådana tilltag brukar av någon anledning inte ses på med särskilt blida ögon av samhället, har jag förstått.

-1.jpg -2.jpg
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB