Startsida / Inlägg

Går ner till tekniken och gör mig till.

av Zandra Lundberg

Jag har väldigt lätt att dras till män som är bra på saker. Jag gör ingen urskiljning, inte så att jag bara suktar efter fotbollsspelare eller musiker. Nej, det kan vara dataspelare eller rallyförare eller grävmaskinister eller kockar för den delen.

Huvudsaken är att de är grymma på vad de gör.

Ett bra exempel: ibland, när jag går ner till tekniken för att få hjälp med något datakrångel och jag ser någon teknikkille skriva in väldigt långa adminlösenord som han bara kan så där, direkt ur huvudet, och skriver in html-koder och fixar problemet på någon minut, då kan jag tänka att jag skulle kunna. Ja ni vet.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB