Startsida / Inlägg

Tre höjdpunkter från en mobilrensning.

av Zandra Lundberg

Min iphone har börjat jävlas med att jag lagrat för mycket bilder, den hävdar att jag måste radera en massa skit. Och det är så klart jobbigt att slitas från alla rödmosiga festbilder på människor som sträcker ut tungor och pekar finger.

Men när jag sitter där och trycker på papperskorgssymbolen SKÖLJER det samtidigt över mig vilket ÅR det var.

Herrejävlar, det gick upp å ner å upp å ner. Tre höjdpunkter:

-4.jpg

Jag åkte till Litauen. Ensamresa. Egentligen för att besöka kusten, men jag tog mig aldrig dit. Jag hade läst om att Litauen har en av Europas vackraste stränder och jag tycker att det låter helt fantastiskt att den finns i Baltikum och någon dag ska jag se den där stranden. Men nu nöjde jag mig med Vilnius, och det var också himla fint.

Lyckan som spred sig i kroppen när jag gick runt i den där stan. Ja herrejävlar, middagarna med rödvin och cigg. Jag levde verkligen LIVET där.

Skärmavbild 2012-04-24 kl. 14.34.jpg

Anna och Erik sa ja hemma på altanen. Vilken tillställning, jag snubblade runt i natten tills bena var så myggbitna att det såg ut som ebola. Kommer på nu att jag inte vet hur ebola ser ut men det låter rött, svullet och prickigt.

-3.jpg

Min 24-årsdag då Malin, Mona och Johanna stod utanför jobbet och drog med mig på champangehäng.

Med vänner som gör sådana saker klarar man sig rätt långt.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB