Startsida / Inlägg

Att lägga näsan i blöt.

av Zandra Lundberg

Jag var inne och roade mig på Facebook häromkvällen, råkade få syn på en före detta kollega som taggats i samma inlägg som en … ja va ska vi kalla honom … en kille som jag en gång i tiden var så intresserad av att jag SPRANG efter honom på krogen. (Han var upptagen och bara: tack men nej tack).

Hursom. Vad i hela HELVETE hade de här två människorna i samma inlägg att göra, tänkte jag och började klicka mig vidare. Det visar sig att de har:

1. En relation.

2. Vad det verkar en väldigt stabil relation. Det är semesterbilder, utflykter och middagar.

Det här förbryllar mig så pass att jag blir tvungen att gå till botten med när det här har inletts och hur och varför och det slutar med att jag har scrollat ner flera ÅR på deras timelines och läst varenda kommentarfält någonstans där och då känner jag ett sånt otroligt äckel över alltihop.

Ärligt talat, vad håller jag PÅ med?

På vems uppdrag gör jag det här spionaget?

Just det.

Mitt.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Ebbe Jonsson
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB