Startsida / Inlägg

Från tjockrockare till armbryterska.

av Zandra Lundberg
sarah3_119196915.jpg

Det här är Sarah Bäckman och hon är 20-årig världsmästarinna i armbrytning. Jag brukar se henne på mitt gym ibland, hon jobbar där som personlig tränare och hon OSAR verkligen styrka. Att se henne träna biceps är nästan en övernaturlig upplevelse. Hon är som ett väsen där hon går omkring och pumpar upp musklerna tills man tror att nu går det inte mer, nu spricker hon.

Ja, ja hon är väl nån vältränad tjej med grymt biffiga armar har jag tänkt för mig själv. Sedan snubblade jag över hennes livshistoria i kväll och herregud. Hon har gått från mobbad till hetsätning till 90-kilos hårdrockare till världens bästa armbryterska.

Från att i mina ögon vara nån bicepskvinna ”med sexig look” är hon numera, i min bok, Sveriges coolaste.

LÄS STORYN OM SARAH HÄR!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB