Startsida / Inlägg

Semester!

av Zandra Lundberg

I dag är sista dagen före min semester. Tre veckor på Åland.

Långpromenader och korsord (jag är urusel på korsord) och sena kvällar på verandan och uteslutande grillad mat och syskonhäng och en hel drös med dagar tillsammans med Christian som jag allvarligt talat är så kär i att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Någon kväll på den bästa uteserveringen i stan, Indigo, med vänner.

Ja ni hör ju. Det här kan inte bli dåligt.

Eller så blir det så där som man känner sig när man varit ledig för länge, man har ångest för att man gått upp några kilo i vikt, alla rutiner är som bortblåsta, man har druckit lite för många öl, bena är fulla av myggbett och man har ägnat halva dagarna åt onödigt rastlöst gnällande på pojkvän och familj.

Den som lever får se.

Överlever jag så återkommer jag.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB