Startsida / Inlägg

Bröllop/ångestrapport.

av Zandra Lundberg
582580_10151047560068063_537366119_n.jpg

Här är en liten härlig bild från bröllopet i lördags. Batman och spiderman bara dök upp från ingenstans, känner jag mig manad att understryka. Jag vill INTE att ni ska tro att jag varit på ett bröllop där man HYRT IN superhjältefigurer som någon typ av ”festligt inslag”. Ok? Ok.

Alla värmlänningar på bröllopet var fulla och glada och jag var inte direkt sen att haka på när det kom till att sleva upp starksprit ur en hink. Sedan mådde jag ju som jag mådde efteråt. Två och en halv dags ren och skär DÖDSångest, jag skojar inte när jag säger att jag varit nära att hoppa ut från jobbtaket/framför en tunnelbana både fyra och fem gånger. Herregud varför gör alkohol så här med mig? Varför kan jag inte bara få vara nån gla tjej som nöjer mig med att ”festa” på några glas rosébubbel och ”känna sina gränser”? Varför ska jag alltid hälla i mig som om det inte vore någon morgondag? Ja, ja. Gjort är gjort, men det är ju ändå en jävligt konstig grej det där med ångest att man ska må dåligt av att man har haft roligt.

Åt helvete är det.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB