Startsida / Inlägg

Födelsedag i dag.

av Zandra Lundberg

Jag fyller år i dag. 25. Jag vaknade med ett panikryck när Christian kom instegande från köket med kex med två sorters ost på (mina favoriter). Han gav mig en vinröd fjällräven kånken och en kamouflagebomberjacka. Den första hade jag önskat mig, den andra presenten hade jag bara kunnat drömma om. Sen åt vi i sängen, jag är väldigt, väldigt dålig på att äta frukost i sängen, det lär aldrig bli någon mysbloggare av mig om vi säger som så.

Sedan kollade vi på ett avsnitt av Sons of Anarchy och nu sitter jag här på jobbet med en bulle som jag har fått av någon, jag vet inte vem, och knappt vågar äta upp (man vet ju aldrig med bullar från främmande människor).

Jag upptäcker också att min lillebror Jannik skrivit några fina rader till mig på Facebook som jag tar mig an att publicera här:

Som vanligt ligger hon i sin saccosäck och målar naglarna. Hon är arg. Hon kollar på MTV.
Jag är fem år, hyperaktiv och glad. Men av någon anledning uppskattas inte min, förmodligen skitroliga, lek. Hon ströp mig under saccosäcken. Det är m
itt första minne från Zandra. En arg ung kvinna som bodde i samma hus som mig. 

Många år senare och många skinnflikar fattigare på armen är vår långlivade syskonrelation fortfarande lika fantastisk.

Många skakiga moppebilseskorter och 100 år senare står vi på Arkens dansgolv med varsin drink. Jag ägnar kvällen åt att vakta henne från slemmiga lurkar. Det var den natten vår festtradition stiftades. Trerättersmiddag efter krogen.
Idag fyller Zandra Lundberg 78 år.

Grattis på födelsedagen världens bästa syster! Hoppas du får njuta av många billighetsdrycker och krabbfötter i helgen! Nästa gång du kommer hit ska vi slå klackarna i taket och äta trerätters!

Ta det lugnt i förorten! Älskar dig! 🙂

542327_3573243406302_1631356977_n.jpg

 

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB