Startsida / Inlägg

Så var man plötsligt naken på instagram.

av Zandra Lundberg

Under min sjukdomstid låg jag och försökte logga in på mitt Instagramkonto. Jag vill för det första hävda att jag skaffade Instagram långt långt före alla började använda det som någon typ av blogg, grejen var att det var så nytt, så jag förstod inte att de här bilderna man tar liksom delas i det här ”forumet” utan jag trodde att det bara var ett filter som man kunde roa sig med ett tag. Och jag tog väl några bilder och bytte filter och sedan var det inte mer med det, appen har legat kvar men jag har för länge sedan glömt användarnamn och lösen och så där som man ofta gör med massa konstiga konton man går och registrerar sig på lite oansvarslöst på internet.

Sedan när var och varannan jeppe började Instagramma, eller vad man nu säger att man gör, har det legat och gnagt i mig. Vad var det för bilder jag tog egentligen? Det var väl inte nakenbiler? Kan det ha varit nakenbilder? Jag har inte för vana att ta några nakenbilder, men TÄNK om jag haft det just exakt då, förträngt det hela och nu har halva jorden, om de så vill, access till mitt konto vars bilder jag inte vet vad föreställer.

Så till slut tog jag och min febersjuka kropp tag i det här problemet och återställde lösen och hit och dit och GUDSKELOV så var jag inte naken! Jag tror jag aldrig har varit så glad över att inte ha varit naken på bild som jag var just då.

En av de tio rätt trista bilderna såg ut så här. Tjoho!

En av mina bilder såg ut så här! Jippi!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB