Startsida / Inlägg

Släpp ut mig!!!!

av Zandra Lundberg

Jag har då legat febersjuk i några dagar. Två dagar var jag alldeles utslagen, så de räknas inte, men på den tredje dagen kröp det fram sidor hos mig som var riktigt oklädsamma. Så här: jag var för sjuk för att gå på jobb, men för frisk för att bara ligga däckad i sängen, ni vet säkert hur det är.

Jag börjar dagen med att vara ett riktigt översittararsle mot Christian som snart ska gå på jobb. Stackarn jobbar skift och kommer hem sent på nätterna och jag kickar igång frukosten med att klanka ner på att han glatt berättar att han vid 00-tiden i går natt kilade ner till Burger king och åt en snackbox (det är mix av allt möjligt som kan tänkas kunna dippas i såser, plus såser). JAG pikar alltså honom för att han har ätit dåligt när JAG själv byggt min kost på vaniljglass, lösgodis och fanta de senaste dagarna. Okej.

Sedan fortsätter jag eftermiddagdagen med att irritera mig på att jag har ”gått hemma och dragit” de två och ett halvt senaste dygnen och inte vikt om garderoben. FÖR DET BRUKAR MAN JU KÄNNA SUG EFTER NÄR MAN ÄR FEBERSJUK.

Christian ringer och berättar att han ska få åka på ett kul jobb. I stället för att glädjas med honom tar jag det här på något vis som en förolämpning. Måste HAN ringa till MIG och berätta saker som är kul för honom på jobbet när han VET att jag, även om jag skulle vilja, inte kan vara där?

Timmarna går och nu sitter jag här vid soffan och äcklas över allt lösgodis jag ätit, samtidigt finns det INGENTING jag kan sysselsätta mig med förutom att stoppa saker i munnen (jag har vikt om garderoben). Jag svär för mig själv över att jag inte hade vett att spara lite på ätandet så att jag hade kunnat sprida ut det lite mer jämnt fördelat över kvällen.

Och jag går runt här och är det här praktaset till människa och jag tänker, om Gud finns och om han är god då måtte han ge mig sömn snart.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB