Startsida / Inlägg

Hudvårdsupdate.

av Zandra Lundberg

Eftersom det var en hel drös läsare som var rara och kom med olika förslag angående hudvårdsprodukter så tänker jag ge en liten update på vad jag pysslar med: jag har då ägnat en vecka åt så kallad OCM. Oil cleansing method, vilket i folkmun heter att man smörjer ricin- och någon annan olja (jag har mandel) i ansiktet på kvällarna.

Jag har väl inte märkt av någon rungande förändring, men gör man någonsin det? Allvarligt, man kan ju gå ner 15 kilo och fortfarande tycka att kroppen ser likadan ut. MEN, det jag har ändå noterat några förändringar: huden är er ”lugn” om ni fattar, inte något som blir illrött och infekterat så långt ögat kan nå. Jag har även, på bara en vecka, gjort mig av med det här beroendet av att smörja in ansiktet som man annars kan känna till exempel när man har kommit ur duschen. Att det stramar och jävlas., den känslan är ur världen!

Sedan roar jag mig fortfarande åt att det står ”mot svår förstoppning” på ricinoljeburken. Antingen gör jag något helt genialiskt eller så är jag fruktansvärt blåst.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB