Startsida / Inlägg

Sanningen om kamelbonden.

av Zandra Lundberg

Det är lika bra att jag säger det här nu: Det är ju någonting med den här kamelbonden som gör honom ”för stor för Sverige”. Och nu menar jag inte på ett Andreas Carlsson-sätt, åh jag ska flytta till LA och köra dyra bilar och ha tunga ringar och bo i beach house och vara ”soft”.

Nej jag menar att kamelbonden är lite för stor Sverige och när jag funderar lite närmare, resten av världen också. Han är ju en sagofigur! Och det har inte bara med skägget att göra, han pratar som någon sultan. Och det här har grämt mig länge vem det skulle kunna vara. Så i morse slog det mig!

JASMINES PAPPA i ALADDIN!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB