Startsida / Inlägg

Julefrid.

av Zandra Lundberg

Vet ni vad jag ska göra i år? Jag ska ta julen med ro.

Jag tror att jag TROTT att jag har tagit julen med ro tidigare, men det har nog varit rent och grisskärt skitsnack. I stället har jag byggt upp förväntningar om att saker ska vara si och så och folk måste vara på rätt humör och framför allt JAG måste vara på ett strålande humör julen igenom trots att jag egentligen inte är så förtjust i högtiden över huvud taget så ska man ändå HÅLLA HUMÖRET UPPE.

Håhåhjaja. Jag ska inleda julfestligheterna med att kolla upp en knöl som jag har haft i armhålan i två månader. Sen tar vi det därifrån.

 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB