Startsida / Inlägg

Madrömmar!

av Zandra Lundberg

Jag drömmer sådana mardrömmar nu att jag vaknar tårögd och omskakad. Den här veckan har jag både hunnit drömma att jag varit otrogen och att Christian varit det mot mig. Jag vaknar helt övertygad om att allt verkligen har hänt. Det är med sådan fruktansvärd obehagskänsla jag går upp på morgonen.

Det konstiga är också att jag alltid vet när mardrömmarna kommer. Det är om jag av någon anledning blir väckt under natten och ligger vaken minst 10 minuter innan jag somnar om. Då kommer de jävlarna.

Jag läste att mardrömmar ofta försvinner om man ”finner den underliggande orsaken”. Underliggande orsak! Ja. Det låter ju lätt, i alla fall.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB