God mat motar ångesten.
avNär det kommer till fixidéer är jag lite av en expert. Jag vill gärna testa både det ena och det andra, gå ALL IN, för att sedan ledsna snabbt. Detta har inneburit att jag har testat på allt från avslappningyoga till detoxkurer till cupcakesbakning.
För någon månad sedan fick jag en fixidé om att gå ner sisådär fem kilo så snabbt som möjligt för att klara av att göra ordentliga snygga chins.
Så jag körde atkins i två veckor! Gick inte ner ett skit, men jag mådde så otroligt bra av det. Så nu har jag fortsatt, och jag läser på mer och mer om lågkolhydratskost, bloggar, recept, instagram och jag är besatt!
Jag vet inte om man får kalla det LCHF när man ändå är så generös med kolhydrater som jag är, men det är någon variant hur som helst.
Så här ligger det till: sedan jag började äta på det här viset, mindre kolhydrater, mer fett så har jag:
Inte gått ner i vikt, MEN blivit av med det här jävla ångestmonstret kring mat som jag gått och burit runt på, som jag skrivit om i inlägget ”Jag vill bara sluta tänka på mat”. Det var faktiskt en tjej vid namn Louise som skrev till mig, under det här inlägget, att hennes något skeva syn på kost förändrats efter att hon börjat med LCHF.
Och jag känner verkligen att den oron som funnits i kroppen på något märkligt vis bara försvunnit. Borta! Matångesttankar finns inte längre.
Fattar ni!?! Alla tankar på mat är positiva! Dessutom är all lågkolhydratsmat så god att det är en fest vareviga dag.
Bästa fixidén på länge!