Startsida / Inlägg

Skamsköljningar.

av Zandra Lundberg

Låg vaken sent i går kväll och fick sådana FRUKTANSVÄRDA skamsköljningar när jag påminde mig själv om ett sms jag skickade till en kille som gjorde slut med mig när jag var … 14 kanske? (Minns aldrig när saker hänt, vet knappt vad det är för årstid nu).

Hursom, jag använde så oerhört pretentiösa ord, ord som jag synonymordbokat mig till att kanske, möjligtvis skulle passa in men nog inte alls gjorde det egentligen. Kommer inte på något exempel, tyvärr, men det var ingen vacker läsning.

Han lär ju inte ha fattat något och jag har mycket svårt att tro att han bemödade sig med att slå upp alla svåra ord.

Också att han gjorde slut med orsaken: ”mina kompisar kallar mig pedofil” 🙁

Obs! Han var bara två år äldre. Kanske tre. Eventuellt fyra.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB