Startsida / Inlägg

Videorapport: kryssning.

av Zandra Lundberg

Okej, vi har gått en tvådagarskurs i tv på jobbet. Redigering och liverapportering och annat jox. Och i en av pauserna passade Aftonbladets filmguru Jens Peterson på att lära mig iMovie. Så nu har jag satt ihop min allra första film!

Jag tycker det här är väldigt väldigt roligt, men jag förstår mig inte riktigt på allt förstås än. Hur som helst, här är filmen. Det är från när jag och Christian var på kryssning i … januari? Februari? Ja, någon av de där jävligaste månaderna i alla fall.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB