Startsida / Inlägg

120 timmar ledigt.

av Zandra Lundberg

Jag har varit ledig ett gäng dagar. Det sämsta/bästa för den här ledigheten har varit att jag upptäckt 24. Jag har aldrig sett serien och började nu alltså från början. Tänk detta i kombination med att jag tittat på Netflix där man inte ens behöver klicka någonstans för att byta avsnitt. Ja, jag har inte direkt fått mycket annat gjort. Om man säger som så.

Sjukt egentligen. Jag har varit ledig fem dagar. Jag kunde ha utforskat en ny stad! Kanske åkt till Sundsvall och sett mig omkring!

Men nej. Här har jag suttit med öppen mun och stirrat på Jack Bauer.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Joel Holmgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB