Startsida / Inlägg

Federer: ”Jag hade tur”

av Henrik Ståhl

Det är inte första gången Roger Federer avgör en match med en nätrullare som med nöd och näppe letar sig över på rätt sida, som mot monsterservaren John Isner i gårdagens OS-kvartsfinal.

– Det första som ploppade upp i mitt huvud var en final i Miami mot (Ivan) Ljubicic. Jag vann med 7-6, 7-6, 7-6. Det var också i tiebreak, det stod kanske 8-7. Han slog bollen hårt mot min backhand och jag chippade över den, matchen och turneringen var över. Jag hade extrem tur även den gången. Jag sms:ade honom faktiskt och berättade att samma sak hänt igen, jag kan knappt tro det, säger världsettan efter kvartsfinalsegern.

 • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB