Startsida / Inlägg

7:e passet..

av Therese Engdahl

…det skulle ju varit 8:e klassen idag men jag har missat ett så det blir till att ta en dubbel i morgon. Och det var tungt i kväll på Saskias klass. Lärar-Lotta berättade att typ 7:e till 10:e klassen är väldigt tunga, men att det snart lättar upp. Mina höfter höll på å bråka med mig så nu ska jag snart snällt och med ljuva ögon be min babe att ”armbåga” mig, dvs pressa sin armbåge ned i min höft för att triggerpunkta det som krampat där inne.

Det är denna punkt i höften som krampar sig och behöver tryckas på för att släppa taget. Val av sätt att göra det på: 1) Min naprapat Pauline, 2) Min kille med sin armbåge, 3) lägga sig på en tennisboll. Läs mer om det HÄR

En riktig saviour för ansiktet innan och efter ett bikrampass är denna goding:

Dr Hauschkas ansiktsolja. Mycket bättre att ha den innan en klass än en vanlig ansiktskräm som garanterat kommer att rinna. Hauschkas olja är inte bara mjuk och underbar- den löser även upp smust. Så efter passet har du inte bara svettats ordentligt vilket bara det i sig är så bra för huden. Du har även fått en djuprengöring!

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Elin Wieslander, Mia Carron och Annika Panas
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB