Startsida / Inlägg

Nu kör vi!

av Adam Pinthorp

Då var det äntligen dags för mig att dra igång min blogg om spansk fotboll här på Sportbladet. Något som i mitt tycke saknats allt för länge, och jag hoppas kunna fylla det tomrummet väl.

Ni som känner till mig sedan tidigare gör det förmodligen via SvenskaFans.com, där jag varit aktiv skribent sedan 2010. Min första kontakt med Aftonbladet inleddes i somras då jag skrev om de spanska lagen i ligabibeln som gavs ut i augusti.

Just blogg är relativt nytt för mig. Vad jag hade tänkt är alltifrån nyheter, djupdykningar på såväl enskilda spelare som klubbar till diverse referat och listor. Kom gärna med ytterligare förslag om vad som behöver omnämnas i bloggen, allt är varmt välkommet.

Efter den här lilla introduktionen tänkte jag köra igång per omgående. Inom kort kommer därför ett inlägg om tankar från den otroligt händelserika söndagen. Håll till godo!

Nu kör vi!

 • Tjänstgörande sportredaktör: Johan Lundin
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB